top of page
Motorcykel dæk service i Jyland, Varde til byens bedste priser!
Vi forhandler også reservedele  til motorcykler kontakt os for et tilbud..
Opbevaring af motorcykler

Mangler du vinterhi til din motorcykel har vi plads!

* opbevaring evt. med oplad.

* Polering 

* Service

så din mc er klar til sæson start.

Dæk og afbalancering

Dunlop, Bridgestone, Michelin, Metzeler eller Pirelli? Vi fører alle mærker til alle typer MC'er.

Vi kan hjælpe dig med at vælge det rette dæk i forhold til din MC, din kørestil og dit behov. Naturligvis til konkurrencedygtige priser.

De rigtige dæk giver sikkerhed og komfort

Dine dæk er de eneste kontaktpunkter til asfalten, og skal kunne holde til den belastning, som du påfører dem. Det er vigtigt at holde øje med dine dæk, eller få dem kontrolleret hos os, hvis du er tvivl. Et slidt eller gammel dæk er rigtig skidt for sikkerheden og køreglæden.

Du kan altid få et godt tilbud - og påsætning af dæk på fælg, afbalancering og balanceklodser er altid med i prisen, når du køber dine dæk hos os.

Har du blot behov for dæk uden montering og afbalancering klarer vi også det. Kommer du selv med dæk, tager vi 150-175kr. for montering og afbalancering på løse fælge.

Evt. tid til afmontering og montering på MC afregnes separat. Book online

For at dine nye dæk kan levere optimal ydeevne, anbefaler man, at de skal tilkøres forsigtigt de første 200 km, for at smelte de forskellige lag sammen og samtidig at tilvendes til den nye profil på dækket. Dette gør det muligt for slidbanens overflade at blive "revet op" og fungere korrekt.

bottom of page